Contactformulier (sport)arts

Vul hier uw gegevens in om afnamekits te ontvangen of een afspraak te maken om meer informatie te krijgen over Sportana en haar testen.

Sportana voorziet voor u als (sport)arts 2 testen die u meer inzicht geven in de belastbaarheid van uw sporters.

Ready To Start (RTS) is een uitgebreide sportspecifieke screening die perfect kan gebruikt worden bij de start van de trainingen voor een sportieve uitdaging.  Deze analyse geeft u en de atleet meer inzicht in zijn of haar sportspecifieke parameters en advies bij eventuele tekorten. Hierbij visualiseren we de waarden van de sporter ten opzichte van de algemene referentiewaarden, maar ook ten opzichte van zijn of haar sportieve referentiecategorie. Hierbij houden we rekening met de leeftijd, het geslacht, type sport en trainingsfase van de atleet.

Need For Recovery (NFR) is de tweede test die past in de opvolging van atleten en het aftoetsen van het gevolgde trainingsschema ten opzichte van de belastbaarheid van de atleet. Hierbij ontvangt u de sportspecfieke referentiewaarden van parameters die nuttig zijn om op te volgen en een score die aangeeft hoe zwaar een atleet zichzelf aan het belasten is. Hierbij wordt de totale load in kaart gebracht, dus zowel de fysieke als mentale load.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
Contactformulier (sport)arts

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x