Feedback Artsen

12 augustus 2018

Feedback Artsen

Het gevoel dat Simon Yates momenteel ervaart in de Vuelta, omschrijft perfect ons gevoel bij Sportana: constant enthousiasme en zin in de volgende dag, maar ook heel erg benieuwd naar hoe de rest van de wereld gaat reageren op ons kunnen.

Nu de eerste ritten bij de sportarts-ambassadeurs achter de rug zijn, is het tijd voor een round-up.

Dat kunnen we best doen aan de hand van enkele quotes van sportartsen  tijdens onze bezoeken:

EINDELIJK!
(nvdr: We waren niet te laat, de arts was overduidelijk blij met de testen)

Hallelujah!
(Ja, er zijn nog Christelijk geïnspireerde artsen)

Dat is het.

Heel knap!
(Jammer genoeg geen reactie op mijn verschijning)

Makkelijk te interpreteren.

Duidelijke meerwaarde om de vertaling te maken naar de sporter.

Dit zal me helpen om sporters aan te geven wanneer ze meer trainingsvolume aankunnen en zij die moeten rusten  te overtuigen om effectief te rusten.

Uiteraard wordt ons traject niet alleen begeleid door lofzangen van de artsen die we bezoeken. Terecht zijn ze kritisch en challengen ze ons tijdens de voorstelling van de testen. Op het einde van ons overleg zijn alle artsen die we tot op vandaag bezochten, zonder uitzondering, getriggerd, nieuwsgierig en willen ze de bloed- en speekseltesten gebruiken wanneer de kans zich voordoet.

Dat geeft ons een enorme boost, maar maakt ons natuurlijk nog nieuwsgieriger naar het moment waarop de stalen binnen komen en naar de feedback van de sportartsen op ons rapport.

Wil jij ook graag meer inzicht krijgen in jouw trainingen via jouw individuele waarden uit bloed en speeksel? Of ben je (sport)arts en wil je meer informatie? Reageer onder deze post , tag iemand voor wie dit interessante informatie kan zijn of mail me op thijs.wintein@anacura.com.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x