Blog

Sportana gaat mee in jouw trainingsverhaal. Wat heb je nodig om optimaal te presteren? Wil je iets weten rond het meten van bloed- en speekselmerkers bij sporters? Je leest het hier per topic in de blogs. Staat er iets niet tussen? Laat het ons weten en we schrijven er met plezier een blog rond!

Ik vraag het aan

15 januari 2019

Ik vraag het aan

Sporters zitten met heel wat vragen als ze onze stand passeren op een beurs of ze komen ons tegen op social media. Wat doet Sportana nu eigenlijk en hoe kan mij dat helpen als sporter? We lijsten de vragen even op en komen met antwoorden in de volgende blogs.

Lees meer
Feedback Artsen

12 augustus 2018

Feedback Artsen

Het gevoel dat Simon Yates momenteel ervaart in de Vuelta, omschrijft perfect ons gevoel bij Sportana: constant enthousiasme en zin in de volgende dag, maar ook heel erg benieuwd naar hoe de rest van de wereld gaat reageren op ons kunnen.

Lees meer
De eerste 3 maanden van Thijs

12 februari 2018

De eerste 3 maanden van Thijs

Oogleden dicht. Terug open. En hop! Weg. De voorbije drie maanden zijn voorbij gevlogen. Zo snel gaat het er hier aan toe bij Sportana, de Sport Research afdeling van Anacura. Bij momenten doet het me denken aan een rollercoaster in een pretpark, alleen heb ik nog geen tijd gehad om mezelf vast te klikken.

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x