Bloedtesten

Bloedtesten

Bij de bloedanalyses geven we inzichten specifiek voor sporters. Hierbij wordt de referentiecategorie telkens sportspecifiek aangepast aan de leeftijd, het geslacht, type sport en de trainingsfase waarin je zelf zit. Zo ontstaat een relevant kader. Daar bovenop geeft de kleurscore inzicht in de mate waarin je jezelf aan het belasten bent. Dit zowel op fysiek als mentaal vlak.

Testen bij uw (sport)arts

Prijs

Ready To Start info

Uitgebreide analyse - bloedafname bij uw (sport)arts - bij medische indicatie is een tegemoetkoming van het RIZIV mogelijk

Je wil beginnen aan een uitdaging, maar weet niet of je intensief kan beginnen sporten?

Met de Ready To Start test krijg je inzicht in de biomerkers die belangrijk zijn op sportief vlak, maar ook voor jouw algemene gezondheid. Na analyze, weet je of je kan beginnen sporten en waar je kan op letten om optimaal te presteren. Bij medische indicatie is een tegemoetkoming van het RIZIV mogelijk. Vraag hiernaar bij uw (sport)arts.

close

€ 75

Need For Recovery info

Sportspecifieke opvolging - bloedafname bij uw (sport)arts - bij medische indicatie is een tegemoetkoming van het RIZIV mogelijk

Sluit het trainingsschema dat je volgt volledig aan bij jouw belastbaarheid? De Performance check controleert alle relevante sportgerelateerde biomerkers in bloed en resulteert in een kleurscore die aangeeft hoe ver je jezelf aan het belasten bent. Dit zowel op fysiek als mentaal vlak. Bij medische indicatie is een tegemoetkoming van het RIZIV mogelijk. Vraag hier naar bij uw (sport)arts.

close

€ 98.85

Testen thuis

Afname thuis info

Prik bij u thuis - vraag de verplaatsingsvergoeding aan

Het is mogelijk om de afname bij u thuis in te plannen. Hiervoor wordt een extra vergoeding in rekening gebracht, afhankelijk van uw woonplaats.

close
  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Tijdstip: {{ delivery_time }}

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x